Sortiment

Te i lösvikt

I vårt sortiment hittar du omkring 130 olika sorters te i lösvikt, både svart och grönt. Här finns något för alla: mjuka blandningar med doft av sommar eller mustigt kryddiga att mysa med i mörker och kyla. Tillbehören kan du också köpa hos oss, såväl praktiska silar och filter som tekannor och teburkar i flera olika utföranden.

Våra teer kommer från: Brunkullan, Johan & Nyström, Kränku, Kahls och Aftek.

Kaffe

Hos oss möts du av den härliga doften av nyrostat och nymalet kaffe. Vi har alltid hela bönor, som vi maler medan du väntar om du så önskar. Vill du hellre mala hemma så att det blir riktigt färskt vid varje tillfälle, kan du köpa kaffekvarnen hos oss. Vi har dessutom borstar, stampar och mokabryggaren Bialetti.

Vårt kaffe kommer från: Johan & Nyström, Åre Kafferosteri, Circi/Peru och Passalacqua. 

Choklad

Att choklad ska vara en njutning är något vi tagit fasta på när vi valt ut vårt sortiment. Här finns praliner, tryfflar, chokladkakor, askar och bakchoklad, allt av hög kvalitet. Vi har också 100-procentigt kakaopulver, sockerfri choklad och godsaker från lokala tillverkare.

Vår choklad och konfektyr kommer från: Valrhona, Michel Cluizel, Amedei, Amano, Alsens Chokladverkstad, Åre Chokladfabrik, Malmö Chokladfabrik, Lauenstein, Emils Gustavs.

Cigarrer

Hos oss finns cigarrer för den verklige livsnjutaren. Vi satsar på kvalitet och tar både in cigarrer från Brobergs och Habanos exklusiva Havanna-cigarrer.